< p>

Marketing & Communicatie – Stage Amsterdam

Wil jij meetbare resultaten behalen samen met een enthousiast marketing team?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een flexibele en uitdagende stage aan waarbij jij de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om samen met onze Online Marketeers te werken aan de online marketing en presence van WP Handleiding en WP Masters.

Wat verwachten wij van jou?
Jouw doel is om van WP Handleiding de nummer 1 van Nederland te maken en te houden. Samen zorgen wij er met de community van WP Handleiding voor dat iedereen zelf een eigen WordPress website kan bouwen. Je krijgt daarbij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

Benodigde skills:

  • Een flinke passie voor WordPress en Online
  • Een enthousiaste can-do mentaliteit
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Veel humor en enthousiasme is uitermate belangrijk

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een leuke stage van 3 of 6 maanden inclusief een stagevergoeding van 350 euro per maand binnen een groeiende organisatie. Als Marketing & Communicatie stagiair bij WP Masters / WP Handleiding krijg je de mogelijkheid om in korte tijd enorm veel te leren over marketing.

Binnen ons bedrijf kun je jouw creatieve ideeën altijd kwijt. Denk je er anders over? Top! Sparren met je collega’s levert vaak een beter resultaat op.

Word jij helemaal enthousiast van marketing, communities en online? Reageer dan op deze stage!
Als alles klopt en het gevoel van enthousiasme wederzijds is, dan had je gisteren al mogen beginnen! Hoe kom je in contact met ons? Simpel, je stuurt een e-mail naar Thijs Verhoeven (thijs@wphandleiding.nl of thijs@wpmasters.nl).

.full-width-5cd612f3644fe { min-height:100px; padding:0px 0 0px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5cd612f3644fe { background-position:left top; background-repeat:no-repeat; ; }