whatsappMala Chetty - WP Masters | Hét Wordpress bureau van Nederland

Project
Planner

Projectplanner

De resort outfit
die je moet hebben! 

klant

Mala Chetty

Diensten

Redesign, Development & Online Marketing

Mala Chetty was een van onze eerste Lightspeed websites. Ondanks dat wij gespecialiseerd zijn in WordPress, ontwikkelen wij ook veel websites in Shopify, Lightspeed, Magento en de meeste tegenwoordig volledig custom gecodeerd (met een lightweight WordPress backend voor de beheersbaarheid voor de klant). Hoewel Lightspeed redelijk beperkt is met betrekking tot de aanpassingen die je kunt maken in het design hebben we de grens van wat mogelijk is opgezocht, met dank aan onze Masters of Design en Development.

De bezoekers moesten in een echte beleving terecht komen als ze op de website komen. Dit hebben wij geprobeerd te bereiken door  gebruik te maken van video in combinatie met beeld en typografie. De drie versterken elkaar in het design en dit komt tot uiting in de website. De combinatie van uitgesneden kaftans / resortwear en sfeerbeelden geeft een smooth karakter, maar oordeel zelf vooral.

Responsive website met conversie technieken

De website van Mala Chetty moest niet alleen mooi zijn, maar ook informeren en converteren. We hebben hierdoor goed gekeken naar de kleuren en posities van buttons. Om hem direct ook beter vindbaar te krijgen in Google hebben wij een blogsectie toegevoegd waar Mala Chetty haar nieuws en interessante artikelen kan delen.

Naast het redesign zijn wij ook aan de slag gegaan met de online marketing van Mala Chetty. Zo verzorgen wij de maandelijkse optimalisaties voor Google (SEO) en beheren en optimaliseren wij een Google Ads & Facebook / Instagram Ads campagne. Het doel van de campagnes is om het merk bekender te maken en mensen te overtuigen van de kwaliteit van de resortwear zonder dat ze het gepast of gevoelt hebben. Een hele uitdaging, maar daar zeggen wij geen nee tegen!

Rood quote icoon

Het was een mooie uitdaging om binnen de mogelijkheden die Lightspeed biedt, dit prachtige merk van Nederlandse bodem neer te mogen zetten. Het was aan mij de taak om de identiteit van het merk te vertalen naar web. Een chique en kwalitatief hoogwaardig gevoel, maar vooral de speelse look is wat ik wilde bereiken. 

Ivana Laan
WP Masters

We help brands become online legends

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project

We help brands become online legends

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project

WP Masters Portfolio item with Fitshe logo

Healthy bars voor healthy women

Branding / Development / Fitshe / Marketing / SEA / UX/UI design / Webdesign