whatsappLil' Kleine | Street University website & College portal door WP Masters

Project
Planner

Projectplanner

Street University
Online learning platform

Street University
Online portal met 50 colleges

klant

Lil’ Kleine

Diensten

Webdesign & development
UX/UI optimalisaties & SEA

Street University – een merk van Lil Kleine a.k.a. Jorik. De opdracht bestond uit het ontwerpen en realiseren van een conversie gerichte campagne website in samenhang met een learning portal platform waar deelnemers kunnen inloggen en voor een jaar lang meer dan 50 colleges kunnen volgen.

Met het merk Street University inspireert Lil’ Kleine de members hoe te presteren onder hoge druk en laat hij je de eerste stappen zetten richting succes. Samen met meer dan 10 gastsprekers die ook colleges geven neemt hij je in 1 jaar mee in zijn wereld en ervaringen. Heb jij het lef je eigen pad te bewandelen?

Binnen 3 weken een volledig dynamisch college platform gerealiseerd.

Met de tool Learndash als leidraad hebben we een portal neer weten te zetten die geheel past in stijl van Street University. Een opdracht die binnen 3 weken is gerealiseerd. Het platform bestaat uit diverse colleges die ingedeeld kunnen worden in 3 verschillende categorieën, namelijk: mindset, ondernemerschap en muziek. Elke week komt er een nieuwe college beschikbaar op basis van datum en tijd van inschrijving. Er hangt een compleet verzorgd geautomatiseerd systeem achter de betaling checkout die in combinatie met eCurring vlekkeloos werkt.

De conversie gerichte marketing website is gekoppeld aan het platform; bestel jij een pakket kom je direct in de portal terecht. Na een succesvolle betaling kun je direct aan de slag en zet je een eerste stap naar succes. Een platform die dus geheel in stijl te bekijken is waar en wanneer je maar wilt.

Mobile first conversie geoptimaliseerde campagne website & portal

Mobile is key tegenwoordig en daarom hebben wij zowel de website als de college platform via de mobile first techniek gebouwd. Daarnaast zijn beide websites super licht gebouwd zodat de pieken in traffic die voortkwamen uit een aantal social posts van Lil’ Kleine de server er niet uit lieten klappen. Dat is pas resultaat boeken!

Rood quote icoon

“Bij FITSHE hadden we zeer lange lijst met wensen waarmee we onze website wilden verbeteren. Vanaf het moment dat we deze gedeeld hebben met WP Masters, zijn zij naast ons gaan staan en hebben we echt als partners dit project tot een heel mooi resultaat gebracht. WP Masters denkt altijd in oplossingen; ze doen wat ze beloven en vaak zelfs meer!”

Rieneke de Weerd
Project manager FITSHE

We help brands become online legends

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project

We help brands become online legends

Wij helpen je graag verder met de branding en online positionering van je bedrijf. Kom gerust langs voor een kop koffie of laten wij een afspraak maken.

WP Masters button om naar de projectplanner te gaan

Start een project

WP Masters Portfolio item with Deskfinder logo

Vind jouw ideale kantoorruimte

Branding / Deskfinder / Development / Marketing / SEA / UX/UI design / Webdesign