< p>

WordPress Developer – Amsterdam (stage)

Wil jij indrukwekkende WordPress websites bouwen voor uiteenlopende klanten?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een flexibele en uitdagende stage aan waarbij jij de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om samen met onze WordPress designers en developers verschillende WordPress websites te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent verantwoordelijk voor het inrichten van WordPress thema’s, het bouwen van WordPress websites vanaf een lege basis en het aanpassen van de huidige websites van onze klanten. Je hebt regelmatig contact met deze klanten. Je krijgt daarbij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

Benodigde skills:

  • Een flinke passie voor WordPress en Online
  • Basis CSS en HTML skills
  • Photoshop / design skills zijn een pré
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Veel humor en enthousiasme is uitermate belangrijk

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een leuke stage van 3 of 6 maanden inclusief een stagevergoeding van 250 euro per maand binnen een groeiende organisatie. Bij WP Masters krijg je de mogelijkheid om in korte tijd enorm veel te leren over WordPress.

Binnen ons bedrijf kun je jouw creatieve ideeën altijd kwijt. Denk je er anders over? Top! Sparren met je collega’s levert vaak een beter resultaat op.

Word jij helemaal enthousiast van design, WordPress en online? Reageer dan op deze stage!
Als alles klopt en het gevoel van enthousiasme wederzijds is, dan had je gisteren al mogen beginnen! Hoe kom je in contact met ons? Simpel, je stuurt een e-mail naar Thijs Verhoeven (thijs@wpmasters.nl).

.full-width-5cd562193715b { min-height:100px; padding:0px 0 0px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5cd562193715b { background-position:left top; background-repeat:no-repeat; ; }